Menu Sluiten

Maatregelen Coronavirus

In verband met het coronavirus volgen wij de richtlijnen van de GGD, RIVM en de overheid. Indien in de periode voorafgaand aan het zomerkamp de richtlijnen inzake het coronavirus zodanig worden gewijzigd dat dit directe gevolgen heeft voor een activiteit zoals het Sportcamp070 (en/of haar deelnemers, bezoekers en leiding) zullen wij besluiten het zomerkamp niet door te laten gaan. In dit geval zullen wij het inschrijfgeld restitueren. Wij gaan ervanuit dat zo’n dergelijke maatregel ruimschoots van tevoren wordt aangekondigd.

We hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd bellen of mailen naar 06-27878796 (Wesley Hage) of 06-15909689 (Rody Zuidgeest) of een mail sturen naar sportcamp070@gmail.com

Veelgestelde vragen

Het Sportcamp070 is voor alle kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud die van een sportieve uitdaging houden. Tijdens het kamp is het terrein alleen toegankelijk voor deelnemers en kamleiding.
Het Sportcamp070 vindt in de vijfde week (17 augustus t/m 21 augustus) van de zomervakantie plaats, van maandag tot en met vrijdag. De kinderen worden iedere dag naar het Sportcamp gebracht voor een dag vol plezier en nieuwe ervaringen en zullen de avonden thuis doorbrengen. We zullen de kinderen het eerste uur vermaken tot het dag programma zal starten en het laatste uur vermaken tot een ieder is opgehaald. Brengen: tussen 08:30 en 09:30 uur Ophalen: tussen 16:30 en 17:30 uur Op de vrijdag bent u vanaf 15:00 uur welkom om sfeer te komen proeven op het Sportcamp.
Het Sportcamp 070 speelt zich af op de locatie van WHC Handbal aan de Zonnebloemstraat 159a, 2565 RT Den Haag. De locatie kunnen we makkelijk afsluiten voor buitenstaanders en op het terrein van WHC kunnen we volledig onze gang gaan. We hebben de beschikking over twee verharde sportvelden, beachcourt, voldoende m2 gras en bij slecht weer over twee sportzalen.
Voor 5 dagen lang plezier, nieuwe contacten, nieuwe ervaringen, sporten en bewegen op een mooie buitenlocatie, lunch, drinken, tussendoortjes en een mooi gevarieerd programma zijn de kosten € 250,- per deelnemer